Vakantie Mallorca

Toe aan een beetje zon? Dan moet je naar Mallorca! Dit eiland heeft namelijk een subtropisch klimaat. Combineer dit met een kustlijn van ruim 550 meter, en je hebt de ultieme strandvakantie. Jaarlijks komen er maar liefst 10 miljoen toeristen naar het eiland, die voor de mooie feestjes, de blauwe zee of de prachtige natuur naar het eiland trekken.

Boek jouw welverdiende vakantie!

De zon achterna

Bij die mooie stranden hoort een warm Mediterraans zonnetje! Gelukkig is het klimaat op Mallorca zeer aangenaam. Tot en met maart liggen de middagtemperaturen overdag rond de 20 °C, dus ook in de winter is Mallorca een geschikte bestemming voor zon-zoekers! In de zomermaanden juli en augustus kan de temperatuur vrij hoog oplopen, tot boven de 35°C. In september en oktober is het goed toeven op Mallorca: een aangename temperatuur, veel zon en weinig regen.
Mallorca voor iedereen

Nederland kent heel veel mooie plekjes, maar voor een écht vakantiegevoel moet je toch ergens anders heen! Een mooie vakantie naar Mallorca is voor iedereen een optie: er zijn veel luxe hotels, maar ook genoeg aantrekkelijke geprijsde budgethotels.